Vi hjälper dig boka er konferens

Vi erbjuder hjälp med hela evenemang och skräddarsyr upplevelsen så den passar er. Paketlösningar där resa, boende, konferenslokaler, aktiviteter, upplevelser, middagar och fester ingår. Med ledord som hållbarhet, trygghet, kreativitet, kvalitet och resursstyrka utgör vi en komplett samarbetspartner och totalleverantör för er konferens.

Oförglömliga ögonblick och upplevelser som ni tar med er in i vardagen.


Konferera på Gotland året runt

Ha ett kreativt möte på båten över till ön.
Kliv iland i hamnen och checka in på ert hotell. Ni startar dagarna med en ölprovning på Wisby Bryggeri och en middag i anrika Klosterlängan.
Efter morgonens konferenspass ger ni er ut på Bike Battle i Visby med omnejd. Ni avslutar i Gåtornas tält – vår alldeles egna version av Escape room.
Direkt vidare till en värmande och exklusiv middag på Lindgårdens värdshus där deras klassiska plankstek rekommenderas.

Read More

Tryffelkonferens

Hösten är tryffelns tid. Tid att njuta av en lokalt skördad delikatess av absoluta världsklass! Under oktober november bjuder vi in till Tryffelsafari. Vår tryffelsafari i samarbete med Smakrike och Gotlandstryffel är en upplevelse för alla sinnen och alldeles unikt. Ni får vara med om att skörda en mytomspunna tryffeln och på nära håll följa hundens arbete i tryffelskogen. På kvällen avnjuts en tryffelmeny där tryffeln briljererar från förrätt till dessert.

Tillsammans med Smakrike i Ljugarn skapar vi en tryffelsafari till ert företag.
För grupper upp till 50 personer.

Read More

LOKALER & EVENTYTOR

Vi har exklusiv tillgång till unika platser på Gotland, som rymmer allt från mindre sällskap upp till 1 200 personer. Allt från lantliga hotell till majestätiska ruiner, hemliga kalkbrott och milslånga stränder.

TEKNIK & UTRUSTNING

Vi levererar allt från skärmlösningar till ljud och ljus till ett hundratal olika eventytor. Vi har allt från tält, bord och dukar till gasolvärmare. Vi älskar teknik och prylar!

EVENTPERSONAL

Vi ser till att rätt person på rätt plats gör rätt sak. En logistik som gör skillnad. Du kan känna dig trygg med att vår personal levererar den bästa möjliga servicen.

BOENDE


Det finns ett stort utbud av boende på Gotland. Allt från klassiska hotellkedjor i Visby innerstad till designhotell på landsbygden. Vi kan erbjuda hotell med stora konferenslokaler med all tänkbar utrustning till mindre lokaler för exklusiva möten.


SMAKUPPLEVELSER

Vi hjälper dig att hitta rätt typ av mat eller tilltugg. Vi arbetar alltid med de just nu vassaste restauratörerna. Miljömärkt, ekologiskt, kvalité, hamburgerslides, vita dukar, snittar, närodlat, närproducerat, lammgrillning, tapas, crossover.

EN KONTAKT

På Gotland finns det tusen möjligheter att skapa ett unikt evenemang – oavsett vad ni vill göra. Hos oss får ni dessutom en enda kontaktperson som ser till att era önskemål genomförs. Det lovar vi.

Promlemlösningsälskare


Med hållbarhet, trygghet, kreativitet, kvalitet och resursstyrka utgör vi en komplett samarbetspartner och totalleverantör.