jobba hos oss

BLi av del av oss

Vi på goGotland brinner för vår ö, lever vår vardag här och känner till smultronställen bortom turiststråken. Vi gör allt från att skräddarsy, planera, arrangera till att genomföra konferenser, kongresser, bröllop, kick-off och upplevelse-middagar – med hela Gotland och världsarvsstaden Visby som vår arena.

Vi letar alltid efter personer som strävar efter att ge det lilla extra och skapa magiska möten för de som kommer till Gotland eller varför inte hjälpa andra gotlänningar att skapa nya minnen här!

Våra lediga tjänster

Extrapersonal, Almedalsveckan
plats: Visby, Gotland

Extrapersonal, Konferenser
plats: Visby, Gotland

Sök våra lediga tjänster eller skicka in din spontanansökan till Viktoria Gelin, Tf. Operativ Chef: viktoria@gogotland.se, 0703-79 58 04

FAKTA

goGotland är en gotländsk eventbyrå som varit verksamt på ön sedan 2007. Företaget ingår i en företagsgrupp med iVisby Tryckeri AB. I gruppen ingår även ett boktryckeri och ett fastighetsbolag.

Vi har en lokal förankring i Åre och fjällvärlden där vi planerar och genomför företagsevent och arrangemang.

När du anlitar oss jobbar du med en bra partner med schyssta villkor. Vi är medlemmar och anslutna till kollektivavtal hos Visita – bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen.

Dessutom tillhandahåller vi resegaranti genom Kammarkollegiet för er trygghet. Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.