Vi skapar möten, events och reLATIONER

Konferens på gotland

Upplev det perfekta valet för din konferens. För ert event!
Gotland den optimala destinationen för dig som letar efter en inspirerande och minnesvärd miljö för er företagskonferens och events av alla dess slag.

Med sin unika kombination av naturskönhet, historisk charm och moderna faciliteter har Gotland blivit ett av de mest populära konferensdestinationerna i Sverige. Här på goGotland har vi specialiserat oss på att arrangera framgångsrika konferenser och events. Vi är övertygade om att vi är det perfekta valet för att leverera en oförglömlig upplevelse för ditt företag.

Med 15 års erfarenhet i branschen har vi ett unikt kontaktnät vilket gjort oss till en ledande eventbyrå på Gotland. Vi kan hjälpa er med allt ni behöver för en oförglömlig konferens och skräddarsy den så den passar just er!
Speciellt stolta är vi över samarbetet med Gotlands Museum som ger oss tillgång till Visbys medeltida miljöer som arena för företag och grupper.

När vi arrangerar en fördrink med ljus- och ljudshow i en kyrka från 1200-talet får ordet mässa en ny innebörd. Vi har genomfört hundratals företagsmiddagar, kongresser, bröllop, events och möjliggjort teambuilding för företag i medeltida ruiner.

Gotland har de vackra unika miljöer som passar utmärkt för de delar av konferensen som inkluderar utomhusaktiviteter och gemensamma upplevelser som ni kommer pratat om långt efter att ni är hemma igen