Om oss

Vi skräddarsyr ditt event

Vi är en eventbyrå som drivs av att hjälpa dig skapa en upplevelse utöver det vanliga, goGotland är Gotlands ledande eventbyrå. Vi är fixare och visionärer med bred kunskap och grym lokalkännedom. 

Vill du genomföra en kongress, ett företagsevent, en kick off eller någon aktivitet som möjliggör bra teambuilding har du kommit rätt. Vi skräddarsyr planerar, arrangerar och genomför konferenser, kongresser, bröllop, kickoff, upplevelse-middagar och andra event för företag, organisationer och privatpersoner.
Vi har hela Gotland och världsarvsstaden Visby som arena.

Vi som tar hand om er är alla gotlänningar som brinner för vår ö, lever vår vardag här och känner till smultronställen bortom turiststråken. Vi samarbetar med Gotlands Museum vilket ger oss möjlighet att skapa oförglömliga upplevelser i medeltida kyrkoruiner från 1200-talet.

Magiskt på riktigt – vi är din aktivitets- och upplevelsearrangör var du vill på Gotland.

FAKTA

goGotland är en gotländsk eventbyrå som varit verksamt på ön sedan 2007. Företaget ingår i en företagsgrupp med iVisby Tryckeri AB. I gruppen ingår även ett boktryckeri och ett fastighetsbolag.

Vi har en lokal förankring i Åre och fjällvärlden där vi planerar och genomför företagsevent och arrangemang.

När du anlitar oss jobbar du med en bra partner med schyssta villkor. Vi är medlemmar och anslutna till kollektivavtal hos Visita – bransch- och arbetsgivarorganisation för den svenska besöksnäringen.

Dessutom tillhandahåller vi resegaranti genom Kammarkollegiet för er trygghet. Att vi har ordnat med resegaranti betyder att du har rätt till ersättning för den del av paketresan eller sammanlänkade researrangemanget som vi ansvarar för och som inte har fullgjorts.