Vi skapar relationer

Event på gotland

Med 15 års erfarenhet i branschen är vi Gotlands ledande aktivitets- och upplevelsearrangör för grupper, konferenser, kongresser och möten på ön. Vi erbjuder skräddarsydda arrangemang, aktiviteter och upplevelsemiddagar till företag och grupper med hela Gotland och världsarvsstaden Visby som arena. Hos oss bokar du hela evenemanget med resa och boende eller den enskilda aktiviteten och upplevelsemiddagen i en medeltida kyrkoruin från 1200-tal. När vi arrangerar en mässa i en kyrka med anor från medeltiden får ordet en helt ny innebörd. Vi har genomfört hundratals företagsmiddagar, kongresser, bröllop, och möjliggjort teambuilding för företag på Gotland.

Vi som tar hand om er är alla Gotlänningar som brinner för vår ö, lever vår vardag här och känner till smultronställena bortom turiststråken. Genom oss får du en kontakt till hela Gotland.

Vi skapar relationer

Vi tar ett helhetsgrepp för det stora eventet eller en enskild aktivitet – från idé till genomförande. Gemensamt formar vi innehåll och upplägg för dina aktiviteter.

Vi sköter det praktiska med resor och boende och koordinerar alla detaljer i ditt event.Tillsammans skapar vi engagerande konferenser, en kickoff, en företagsmiddag ett bröllop, ditt deltagande på Almedalsveckan och andra möten som för människor samman, bygger relationer och varumärken.