Vi skapar relationer

vårKonferens

Möt våren på Gotland!

Blomsterprakt i alla hörn både ute på de Gotländska ängarna och i Visbys gränder. Välkommen att få en försmak av sommaren här på ön.

Är ditt företag i behov av en inspirerande och minnesvärd konferensupplevelse? Då är Gotland det ultimata valet för dig. Med sin unika kombination av naturskönhet, historisk charm och moderna faciliteter har Gotland blivit ett av de mest populära konferensdestinationerna i Sverige. Här på goGotland har vi specialiserat oss på att arrangera framgångsrika konferenser, och vi är övertygade om att vi är det perfekta valet för att leverera en oförglömlig upplevelse för ditt företag.

Under våren så lämpar sig Gotland utmärkt för utomhusaktiviteter så som cykling och vandring, att få vara ute och se när allt slår ut är den perfekta pausen i konferensen.

För att göra det enkelt har vi tagit fram två konferenspaket. Resa med Destination Gotland, boende på något av Visbys mysiga hotell och ett par roliga aktiviteter som passar små och stora grupper.

Best Western Strand Hotell

Välkommen till Best Western Strand Hotel, ett personligt hotell i Visby innerstad med förstklassig service,  precis innanför ringmuren endast ett stenkast från havet.

I paketet ingår:
Resa Nynäshamn-Visby tor
2 nätter på hotell
Konferenslokal inkl fika och lunch
2 aktiviteter

Clarion Hotell Wisby

Clarion Hotel Wisby är ett hotell med unik historia och atmosfär, beläget innanför Visbys ringmur. Här finns 212 hotellrum, 10 mötesrum, festvåning, och inomhuspool.

I paketet ingår:
Resa Nynäshamn-Visby tor
2 nätter på hotell
Konferenslokal inkl fika och lunch
2 aktiviteter

Med 15 års erfarenhet i branschen har vi ett unikt kontaktnät vilket gjort oss till en ledande eventbyrå på Gotland. Vi kan hjälpa er med allt ni behöver för en oförglömlig konferens och skräddarsy den så den passar just er!
Speciellt stolta är vi över samarbetet med Gotlands Museum som ger oss tillgång till Visbys medeltida miljöer som arena för företag och grupper.

När vi arrangerar en konferens i en kyrka från 1200-talet får ordet mässa en ny innebörd. Vi har genomfört hundratals företagsmiddagar, kongresser, bröllop, och möjliggjort teambuilding för företag i medeltida ruiner.

Gotland har även vackra unika miljöer som passar utmärkt för de delar av konferensen som inkluderar temabuilding och gemensamma upplevelser