Vi skapar relationer

vårKonferens

Möt våren på Gotland!
Blomsterprakt i alla hörn både ute på de Gotländska ängarna och i Visbys gränder. Välkommen att få en försmak av sommaren här på ön

Är ditt företag i behov av en inspirerande och minnesvärd konferensupplevelse? Då är Gotland det ultimata valet för dig. Med sin unika kombination av naturskönhet, historisk charm och moderna faciliteter har Gotland blivit ett av de mest populära konferensdestinationerna i Sverige. Här på goGotland har vi specialiserat oss på att arrangera framgångsrika konferenser, och vi är övertygade om att vi är det perfekta valet för att leverera en oförglömlig upplevelse för ditt företag.
Under våren så lämpar sig Gotland utmärkt för utomhusaktiviteter så som cykling och vandring, att få vara ute och se när allt slår ut är den perfekta pausen i konferensen.

Med 15 års erfarenhet i branschen har vi ett unikt kontaktnät vilket gjort oss till en ledande eventbyrå på Gotland. Vi kan hjälpa er med allt ni behöver för en oförglömlig konferens och skräddarsy den så den passar just er!
Speciellt stolta är vi över samarbetet med Gotlands Museum som ger oss tillgång till Visbys medeltida miljöer som arena för företag och grupper.

När vi arrangerar en konferens i en kyrka från 1200-talet får ordet mässa en ny innebörd. Vi har genomfört hundratals företagsmiddagar, kongresser, bröllop, och möjliggjort teambuilding för företag i medeltida ruiner.

Gotland har även vackra unika miljöer som passar utmärkt för de delar av konferensen som inkluderar temabuilding och gemensamma upplevelser