Vi skapar relationer

HöstKonferens

Upplev det perfekta valet för er konferens.
De ljumma kvällar och ett magiskt skimmer över hela ön gör hösten på Gotland till ett måste att uppleva!

Är ditt företag i behov av en inspirerande och minnesvärd konferensupplevelse? Då är Gotland det ultimata valet för dig. Med sin unika kombination av naturskönhet, historisk charm och moderna faciliteter har Gotland blivit ett av de mest populära konferensdestinationerna i Sverige. Här på goGotland har vi specialiserat oss på att arrangera framgångsrika konferenser och möten.
Vi är övertygade om att vi är det perfekta valet för att leverera en oförglömlig upplevelse för ditt företag.

Hösten betyder att värmen i vattnet finns kvar så vad sägs om att ta med gänget på SUP-stafett mellan konferenspassen!?

Med 15 års erfarenhet i branschen har vi ett unikt kontaktnät vilket gjort oss till en ledande eventbyrå på Gotland. Vi kan hjälpa er med allt ni behöver för en oförglömlig konferens och skräddarsy den så den passar just er!
Speciellt stolta är vi över samarbetet med Gotlands Museum som ger oss tillgång till Visbys medeltida miljöer som arena för företag och grupper.

När vi arrangerar en konferens i en kyrka från 1200-talet får ordet mässa en ny innebörd. Vi har genomfört hundratals företagsmiddagar, kongresser, bröllop, och möjliggjort teambuilding för företag i medeltida ruiner.

Gotland har även vackra unika miljöer som passar utmärkt för de delar av konferensen som inkluderar temabuilding och gemensamma upplevelser