Platser och miljöer

Platser för INSPIRATION
OCH gemenskap

Vi är en eventbyrå som vill hjälpa dig skapa en upplevelse utöver det vanliga. Vi är fixare och visionärer med bred kunskap och grym lokalkännedom. 

Sankta karin

Även kallad Sankta Katarina, en majestätisk ruin på Stora Torget. En av de mäktigaste och mest välbesökta ruinerna med sina höga valv mot en öppen himmel. Sankta Karin är med sina historiska vingslag den perfekt unika platsen för en kickoff, företagsmiddag, bröllop eller musikarrangemang.
Kyrkan var centralpunkt i Visby och stod färdig år 1250 med en handelsplats alldeles framför, på sätt och vis som idag.

 • S:t Per

  I Sankt Pers unika och historiska miljö finns flexibla möjligheter för unika lösningar. Ruinen ligger ett stenkast från Donners plats och Almedalen

 • S:t Nicolai

  S:t Nicolai är en av Visbys mäktigaste kyrkoruin som med sitt särpräglade stämningsljus längs murverket belyser den historia som lokalen besitter.

 • S:t Lars

  Centralt i stan mittemot Gotlands Bryggeri, intill Stora Torget, ligger denna vackra medeltida kyrkoruin. En gång gotlänningarnas församlingskyrka, i dag kan vi arrangera bröllop och företagsevent.

 • S:ta Karin

  En av de mäktigaste och mest välbesökta ruinerna med sina höga valv mot en öppen himmel. Sankta Karin är med sina historiska vingslag den perfekt unika platsen för en kickoff, företagsmiddag, bröllop eller musikarrangemang.

 • S:t Göran

  Sankt Göran är en magnifik kyrkoruin som ligger strax utanför Visbys ringmur i vacker grönskande miljö ovanför Visby Lasarett, lämpligt nog. Sankt Göran var tidigare kyrka och sjukhus för de spetälska, för att skydda stadsborna från smittan byggdes den utanför ringmuren.

 • Klosterlängan

  Visbys, kanske Gotlands, mysigaste eventlokal ligger ett stenkast från Stora torget i anslutning till Sankta Karin ruin. I den här medeltida klosterlängan från 1200-talet kan vi erbjuda en lokal som utan tvekan är det absolut bästa alternativet för seminarier, mingel och middagar.

 • Drotten

  Drotten är en fantastisk öppen och ljus ruin mittemot Sankt Lars ett stenkast från Stora torget. Med vackert ljus som flödar in är detta en perfekt miljö för bröllop och mingel.

 • Helge And

  Kyrkan har åtta sidor och är byggd i flera våningar med gemensamt kor. Det här är möjligheternas ruin i tre plan. Fördrink och mingel med hänförande utsikt på taket.

 • Paviljongsplan

  Klassisk mark för midsommarfirande och Medeltidsveckans marknad – och för teambuilding, kickoff eller andra aktiviteter ditt företag vill genomföra med ringmuren som fond.

 • Botaniska trädgården

  Botaniska trädgården erbjuder oss som eventbyrå stora möjligheter att anpassa eventet efter dina önskemål. Varför inte ett bröllop i Lusthuset på Tempelkullen, placerat på ett av Sveriges äldsta stenpartier som bär vintergröna och perenner.

 • Gotlandsänget

  n gotländsk äng är en dröm. För botanikern, för hälsan och det kulturhistoriska minnet. Och för den som vill hitta en plats för sitt företagsevent eller teambuilding.

 • Tjärkokeriet

  Bostadshus, packhus, tjärkokeri under 1800-talet – i dag en doldis som rymmer plats för ett mindre företagsevent för cirka tjugo personer.

 • Dalmanstornet

  Fungerade som inseglingsmärke, senare spannmålsmagasin och föremål för åtskilliga ombyggnader. I dag kan vi öppna porten till det gamla försvarstornet och ta trapporna upp för att skapa äventyr i tre våningar.

 • Kruttornet

  Det äldsta tornet i ringmuren daterad till 1100-talet. En gång ett försvarstorn i en … Läs mer

Kutkäldu

Strax utanför Visby långt in i skogen längs slingriga vägar har vi hittat en plats som ger många timmars laddning av skratt, relationsbygge och gemenskap. Avkopplat och urkopplat utan vare sig el eller mobiltäckning.

Skyddat för vind och oväder dukar vi fram en middag i det gamla bulhuset intill en härlig brasa för de mindre grupperna. Eller naturnära under canvasdukar mellan träden för de lite större.

Här kan du även bada badtunna med dina kollegor och vänner. Den gotländska whiskyn, som du bjuds på under kvällen, har präglats av källans vatten.

Kultudralen

I ståtliga Kultudralen kan vi arrangera middagar med upp till 600 sittande gäster. Vi erbjuder tillgång till servicebyggnad med loge och toaletter, inklusive handikapptoalett. S:t Nicolai är Visbys mäktigaste kyrkoruin som med sitt särpräglade stämningsljus längs murverket belyser den historia som lokalen besitter.

Här får ni inte bara en kulinarisk resa utan även en upplevelse som är världsunik. Hänför dina gäster med ett mingel, middag eller en hel show.

Surflogiet

Vid Surflogiet på Tofta strand väntar äventyr vid havet och på havet, sköna musikupplevelser och oväntade äventyr. Smaklökarna får sitt också – grillarna står tända för att ge er Gotlands godaste burgare.

Lämna vardagen och ta med dig kollegorna till ett företagsevent, kick off eller teambuilding, den här upplevelsen kommer ni minnas länge. Ett naturnära miljöombyte med havet intill kan bygga relationer och få kreativiteten i gruppen att flöda med oväntade resultat.