Dalmanstornet

Ett ungefär 17 meter högt torn med utsikt över Östergravar

Dalmanstornet i Visby är inte bara en historisk symbol för staden, utan även en mångsidig plats som har anpassats och omvandlats genom åren för olika ändamål. Ursprungligen fungerade det som ett viktigt inseglingsmärke för sjöfarare, och senare omvandlades det till ett spannmålsmagasin för att möta stadens behov av lagring och handel.

Genom åren har åtskilliga ombyggnader och restaureringar skett och Dalmanstornet har förvandlats till en mötesplats som bär på både historia och charm. Idag är det möjligt att öppna porten till detta gamla försvarstorn och kliva upp genom trapporna för att utforska dess tre våningar.

Möjligheterna för evenemang och aktiviteter är många och varierade. En vinprovning i det historiska tornet ger en unik atmosfär och en smakupplevelse som inte liknar någon annan. En kickoff eller teambuildingaktivitet kan skräddarsys för att utnyttja tornets unika miljö och bidra till ett minnesvärt och inspirerande event. Och för företag som söker en plats för ett speciellt evenemang, kan Dalmanstornet vara den perfekta platsen där varje detalj kan anpassas enligt dina önskemål och behov.

Oavsett om det handlar om att uppleva historien, njuta av enastående utsikt över Visby, eller skapa minnen med kollegor och vänner, är Dalmanstornet en plats där möjligheterna är lika spännande som dess rika historia.