Paviljongsplan

Mellan Botaniska trädgården och Gotlandsänget ligger Paviljongsplan

Paviljongsplan i Visby är inte bara en klassisk plats för traditionella evenemang som midsommarfirande och Medeltidsveckans marknad, utan även en idyllisk miljö som erbjuder en perfekt bakgrund för företagsevenemang och aktiviteter. Med den imponerande ringmuren som en dramatisk fond skapar Paviljongsplan en atmosfär av historia och charm som är svår att hitta någon annanstans.

Som den enda eventbyrån som kan erbjuda denna pittoreska och lummiga park för företagsevenemang, är vi stolta över att kunna erbjuda en unik miljö som är inbäddad i grönska med Östersjön och strandpromenaden bara en stenkast bort. Den vackra omgivningen skapar en känsla av avkoppling och inspiration för deltagarna, samtidigt som närheten till stadens kulturarv förstärker upplevelsen av att vara i hjärtat av Gotlands historia.

Oavsett om det handlar om teambuildingaktiviteter, kickoff-fester eller andra företagsevenemang, är Paviljongsplan en mångsidig plats som kan anpassas efter dina önskemål och behov. Vare sig det är en utomhuspicknick i skuggan av trädens lövverk, en företagsolympiad på det öppna gräsmattan eller en elegant bankett under stjärnhimlen, är möjligheterna oändliga.

Med sin unika kombination av naturskönhet, kulturellt arv och praktiskt läge är Paviljongsplan det perfekta valet för företag som söker en minnesvärd och inspirerande plats för sina evenemang. Vi ser fram emot att hjälpa dig att skapa ett oförglömligt företagsevenemang på denna extraordinära plats.