Botaniska trädgården

Botaniska trädgården

En plats för alla sinnen att njuta under ett företagsevent eller bröllop

I Botaniska trädgårdens omsorgsfullt skötta och smakfullt designade miljö finns ett för Sverige unikt utbud av ovanliga växtarter. Här förenas skönheten i naturens mångfald med den lugnande atmosfären av välmående och harmoni.

Som en ledande eventbyrå ser vi enorma möjligheter att anpassa evenemang efter dina önskemål i denna förtrollande trädgård. Varför inte välja att utbyta era löften i Lusthuset på Tempelkullen, en plats belägen på ett av Sveriges äldsta stenpartier, där vintergröna växter och perenner omger er med sin skönhet och symboliserar evighetens kraft. En bröllopsceremoni här blir inte bara ett uttryck för kärlek, utan även en hyllning till naturens tidlösa skönhet.

För en kickoff som startar på ett minnesvärt sätt, kan vi arrangera evenemanget intill Sankt Olofs ruin, som helt täcks av den frodiga grönskan från murgröna. Denna plats, belägen i den södra änden av trädgården, bär på en atmosfär av mystik och historia som skapar en perfekt inramning för en inspirerande start på ert företagsevenemang.

Oavsett om det är ett bröllop, en kickoff eller ett annat företagsevent du planerar, kommer Botaniska trädgårdens naturliga skönhet och mångsidighet att säkerställa att det blir en minnesvärd och unik upplevelse för alla deltagare. Vi ser fram emot att hjälpa dig att förverkliga dina visioner i denna magiska miljö.