Gotland Bike Battle

Välkommen till cykeläventyret Gotland Bike Battle! En härlig gruppstärkande upplevelse för företag och organisationer. Perfekt teambuilding i ett företagsevent eller som kick-off. Lagvis ska deltagarna på cykel ta sig till olika platser där det väntar både gåtor och praktiska uppdrag med anknytning till den gotländska historien och naturen.

Till er hjälp får ni en cykel, karta samt uppdragshäfte. Begreppet att vara ute och cykla får i den här roliga aktiviteten en ny mening. Du upplever den magiska miljön, kollar kulturen och tar del av Gotlands historia. Teamwork, orientering och kunskap är viktiga ingredienser för att stå som vinnare. 

Våra aktivitetsledare möter er vid cykeluthyrningen, eller annan lämplig plats enligt era önskemål. Här sker lagindelning, utdelning av karta och tävlingsmaterial samt introduktion innan vi släpper iväg deltagarna.

För att orka hela vägen till seger så krävs rejält med påfyllning i depåerna. Vi dukar upp ett härligt och stadigt mellanmål som ger dig förutsättningar att ta dig ända fram till mål.