Almedalsveckan

Almedalsveckan närmar sig!

Vi välkomnar alla till Almedalsveckan 2024. En vecka med fokus på demokrati och politiska samtal som inleds tisdagen den 25 juni och avslutas fredagen 28 juni. Oavsett om ert företag varit på plats tidigare eller är nya och vill in på Almedalsveckan så hjälper vi gärna er och börja redan nu med att se vad vi kan hitta på under Politikerveckan tillsammans.

Med vår lokalkännedom och kontaktnät på Gotland så är vi er perfekta partner under Almedalsveckan. Vi hjälper er med seminarium, mingel, hitta ytan som passar just era behov och all logistik ni behöver inför denna viktiga demokratiska vecka.

Nedan ser ni några av de ytor som vi har jobbat med de senaste åren.
Hör av er så pratat vi vidare om framtiden tillsammans!

Ytor under Almedalsveckan 

Munkarnas medeltida arv har i dag gett plats för musik, bröllop, företagsmiddagar och teambuilding. Några av de här miljöerna var kyrkor för en församling, andra hyste hospital eller kloster – alla är de majestätiskt vackra.

Du hittar olika byggnadsstilar, historia och arkitektur i snart sagt varje kvarter av Visby innerstad. Som enda eventbyrå har vi möjlighet att erbjuda ditt företag tidlösa arrangemang i nutid.

Vi planerar tillsammans

Vi är en eventbyrå med helhetslösningar

För att trygga hög kvalitet kan våra erfarna projektledare följa er hela året. Eller så planerar vi när Almedalsveckan närmar sig.

Oavsett när på året lyssnar vi på era önskemål för att planera innehåll, logistik och lokal för Almedalsveckan. För att säkerställa att era målsättningar uppfylls är vi med genom hela genomförandet under Almedalsveckan.

Vi tar hand om allt det praktiska så att du och din organisation kan fokusera på budskap, knyta kontakter, bygga nätverk och relationer.
Med tio års erfarenhet som eventbyrå på Almedalsveckan har vi lokalkännedomen och kompetensen för att ni ska vara helt trygga med att allt fungerar på plats.

  • Lokaler
  • Projektledning
  • Teknik
  • Tält & plats för detta
  • Catering 

Almedalsvimlet

Din guide till Visby

Vi är en eventbyrå som jobbar med öns vassaste underleverantörer. Tillsammans skapar vi upplevelser som bygger relationer, varumärken och minnen.

Vi är ett gotländskt företag som kan Visby utan och innan, vi har genom åren byggt upp ett omfattande kontaktnät vilket säkerställer att ni kan känna er trygga med ert företagsevenemang under Almedalsveckan.
Vår målsättning är att din publik kommer ihåg dig långt efter Almedalsveckans slut.