Ett annorlunda sätt att påbörja julfirandet


Inför vinterns festligheter har vi satt ihop några riktigt trevliga aktiviteter och erbjudanden för företag på ön som vill stärka teamkänsla och engagemang hos medarbetare.

Wisby Wintergames

Våra aktivitetsledare möter er i Visbys magiska innerstad. Nu väntar en fartfylld julkamp innehållande aktiviteter som är anpassade för alla i personalgruppen. Exempel på tävlingsstationer 
  • Ö-spelet - brickspel där det gäller att taktiskt stänga ute de andra lagen från spelplanen. 
  • Köpmannen - lagen träffar en medeltida köpman och svarar på hans frågor från förr 
  • Stupstocken - befria mannen som sitter fast i stupstocken 
  • Herre på stang - den ultimata gutniska duellen
  • Gutamemory - utmana minnet och testa dina gotländska kunskaper
 Aktiviteten är ett annorlunda, spännande och fartfyllt sätt att påbörja julfirandet.

Skicka en förfrågan

Gäller för bokningar mellan november – januari

Utmana

Trekamp
295:-per person
  • Spänning för små och medelstora företag

Vintermingel i den hemliga ruinen

Vår värd för kvällen välkomnar er in till en oförglömlig visning i en av Visbys annars låsta världsarvsruiner. Den vackra mytomspunna Helge Ands ruin är smyckad med eldarna och sagornas sken. Antingen så stannar ni under berättelsernas valv eller så vågar ni er på en brant vandring uppåt i ruinens svindlande trappor och mystik. Allra högst upp på toppen finner ni en av Visbys vackraste vyer över stad och hav. Unna er en upplevelse som sätter stämningen för kvällen och visar er en plats som är få förunnat att besöka. Ni kommer att se, känna, lukta och smaka på historien. Ni klättrar i samma trappor som nunnorna som flyttade in från Solberga kloster efter slaget vid ringmuren år 1361. Precis som dom blickar ni ut över Helgeandshuset med alla sina suckar och minnen i väggarna från alla dom som för hundratals år sedan mötte sitt öde där. Nu är det ni som står där, i brasans sken och skapar er egen historia. Välkomna in i din historia, vi ordnar glöggen och den varma äppelmusten, tänder gnistan och har nyckeln till världsarvet.

Gäller för bokningar mellan november – januari

Utmana

Femkamp
275:-per person
  • Få nyckeln till våra låsta ruiner
Skicka en förfrågan

Vad händer hos oss?