Vigsel Gotland

Vad är väl en Vigsel Gotland? Mycket skulle vi påstå! Med öns genuina kyrkoruiner utlovar vi en minnesvärd vigsel utan motstycke. Kyrkorna, med sin historia och själ, härstammar från medeltiden och kommer inte gå obemärkt förbi vid ett besök. Där varje kyrka har sin unika arkitektur, sagolika natur och dess fantastiska atmosfär slår våra ruiner det mesta. Vi på goGotland anser att den ena vigseln inte ska vara den andra lik, därför erbjuder vi givetvis det alternativ som passar er Vigsel Gotland bäst. Som kund väljer ni själva den kyrkoruin som passar er bäst.
Vi har fler alternativ beroende på antalet gäster, budget och andra önskemål. Oavsett val är vår övertygelse att ni kommer bli utomordentligt nöjda.

Vigsel Gotland för alla

Betydelsen av en lyckad vigsel är ovärderlig. När ni lägger er vigsel i våra händer har vi all kunskap som krävs och tillsammans med vår alltid så tillmötesgående personal är vår yttersta målsättning att alla som anlitar oss vill komma tillbaka, kanske för någon annans lyckliga vigsel.
Efter önskemål och behov arrangerar vi er Vigsel Gotland med alltifrån enbart vigsel till helhetslösningar.
Kontakta oss på 0498- 21 33 33, info@gogotland.se så berättar vi mer och svarar på era frågor kring våra olika koncept och arrangemang.
Välkommen!

Gotland


Mellangatan 2a
621 41 Visby

Tel: +46 (0)498 21 33 33

Kontakt

Stockholm


Östermalmsgatan 26A
114 26 Stockholm

Tel: +46 (0)70-978 44 70

Kontakt

Låt oss starta ett projekt


Vi trivs att komma fram med innovativa idéer som stödjs av smart koncept med mätbara resultat.