10 år i Almedalen


Vi arbetar med Almedalsveckan året runt och vet vilka trender som är på gång, vad som bokas och vad som sticker ut. Vilken är din målgrupp? Hur når du den i myllret av alla andra som vill ha deras uppmärksamhet? Vi har ett brett kontaktnät och använder oss av Gotlands just nu vassaste underleverantörer. Med rätt kontakter levererar vi hållbara, kvalitativa evenemang som bygger dina relationer, ditt varumärke och skapar oförglömliga intryck och minnen. Vi har all kunskap och erfarenhet du kommer att behöva för att höras och synas med ditt budskap, dina frågor och ditt varumärke.


Utsikten – unik yta för ert Almedalsmingel

Utsikten vår utomhusbar på takterrassen med havsutsikt. Denna utomhus lokal går att hyra under t.ex. Almedalsveckan.…

Konstmuséets parkering – Toppläge mitt i Visby innerstad!

Eventytan ligger med ett centralt toppläge ett stenkast från hästgatan, donnersplats och Almedalen. Ytan är stor och…

Hästgatan 13 – Innergård och parkering Almedalsveckan

Toppläge i mitten av Hästgatan ett stenkast från, Donners plats, Almedalen och Stora Torget. Hästgatan är den gata där…

LOKALER & EVENTYTOR


Vi har tillgång till en rad lokaler i Visby innerstad, som rymmer allt från mindre sällskap upp till 1 200 personer. Allt från privata trädgårdar – små som stora, plats i hamnen och andra miljöer – såsom Visbys kyrkoruiner.


CATERING


Vi hjälper dig att hitta rätt typ av mat eller tilltugg. Vi arbetar alltid med de just nu vassaste restauratörerna. Miljömärkt, ekologiskt, kvalité, hamburgerslides, vita dukar, snittar, närodlat, närproducerat, lammgrillning, tapas, crossover.


PRODUKTION


Vi erbjuder alltifrån konceptutveckling, strategi, design och projektledning till kostnadseffektiv inhouse-produktion, montage, logistik, hyrservice, innehållsproducent och kringarrangemang.


KONCEPT & UTVECKLING


I våra unika lokaler på Gotland så skapar vi kreativa och kundanpassade miljöer, exponeringslösningar och mötesplatser som lyfter fram ditt varumärke, image och budskap.


PROJEKTLEDNING


Våra projektledare kan följa dig hela året, eller bara under genomförandet.  Med våra projektledare kan du känna dig trygg i allt det praktiska. Vi tar hand om allt och använder oss alltid av Gotlands just nu vassaste underleverantörer.


TEKNIK & UTRUSTNING

Vi levererar allt från skärmlösningar till ljud och ljus till ett hundratal olika eventytor. Vi har allt från tält, bord och dukar till gasolvärmare. Vi älskar teknik och prylar!

BOENDE

Under Almedalsveckan kan det vara svårt att hitta boende. Veckan är ett av sommargotlands allra mest populära evenemang - vilket gör efterfrågan på boende i eller nära Visby hög. Men visst finns det ledigt boende, vi hjälper dig.

EVENTPERSONAL

Vi ser till att rätt person på rätt plats gör rätt sak. En logistik som gör skillnad. Du kan känna dig trygg med att vår personal levererar den bästa möjliga servicen.

Tveka inte att kontakta oss med din specifika önskan om en unik plats för ditt evenemang.

Skicka en förfrågan

Promlemlösningsälskare


Med hållbarhet, trygghet, kreativitet, kvalitet och resursstyrka utgör vi en komplett samarbetspartner och totalleverantör.

95

Eventpersonal

14998

Kaffekoppar

6504

WiFi Användare

78

Projekt 2017