goGotland grundades 2007 och har sedan dess vuxit till Gotlands ledande eventbyrå med huvudkontor i Visby och ytterligare ett säljkontor i Stockholm. De senaste fem åren har företaget ökat omsättningen med över 250 % till närmare 25 msek, goGotland utsågs så sent som 2015 till Gotlands sjätte snabbast växande företag.

För att fortsätta vår utvecklingsresa behöver vi nu förstärka vår organisation med en producent. I rollen som producent på goGotland är din placering på vårt huvudkontor i Visby. Där kommer du att bli en drivande pusselbit i vår utveckling framåt. Du kommer att arbeta i ett team fullt av talang, erfarenhet, mod, nyfikenhet och driv till att skapa oförglömliga upplevelser – alltid levererade över förväntan.

Vi söker just nu en producent till vår växande eventbyrå på Gotland

Vår drömkandidat stortrivs framför en grupp med människor och har en medfödd talang för service. Du är positiv och ett sinne för det lilla extra, problemlösning och detaljer. Du har en god samarbetsförmåga, du är modig och trivs där det händer mycket olika saker samtidigt. Vi söker dig som blir som fisken i vattnet när det är sommar, sol och ingen dag är den andra lik.
Vi söker dig som inte har något emot att arbeta prestigelöst, att ha varierande arbetsbelastning där det är en högre belastning på högsäsong och något lugnare på lågsäsong. Du skall kunna skapa trygghet för kunden och ge service i världsklass – i alla situationer. Du ska se till att alla är på rätt plats vid rätt tillfälle, att allt klaffar, att bussen är i tid, ståbordsöverdragen rena, elen dragen, tekniken fungerar, blommorna står på bordet & att kaffet är nybryggt. Du har några extra vita dukar i bilen och ett par gummistövlar för eventualiteter. Du ser kunden i ögonen, hör vad den säger och tar hand om situationen. Bakom dig finns alltid ett starkt kreativt team som har din rygg och alltid en extra hand över att hjälpa till med. Vi ser gärna att du kan uttrycka dig väl i tal och skrift både på engelska & svenska. Vi vill att du har körkort.
En större vikt läggs på personlig lämplighet än erfarenhet.

Vad är din roll?

Du kommer att vara ansvarig producent i vårt team av säljare, projektledare, ägare, event & aktivitetspersonal. Vi är en nära arbetsgrupp som har högt i tak, skrattar mycket, är som bäst när det är mycket att göra och vi får arbeta med att skapa oförglömliga möten på Gotland, i dess världsarv och unika miljöer. Problemlösning är vårt forte och vi ser möjligheter och möten som våra ledstjärnor.

Är du vår nya producent?

På goGotland finns bara utvecklingsmöjligheter. Det är ett spännande och dynamiskt företag som präglas av driv och framåtanda, kärlek till Gotland, dess världsarv och öns unika miljö. Vi drivs av att skapa möten mellan människor och minnen för livet för våra kunder. Du kommer att arbeta i en organisation där du tillsammans med oss kan utvecklas och frodas i din kreativitet.

Tjänsten är på heltid och en tillsvidareanställning med placering på vårt huvudkontor i Visby.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning och är anslutna till kollektivavtal.

Maila din ansökan senast den 15 april

Har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Frida Lindroth: frida@gogotland.se
Sista ansökningsdatum är 15 april.
Vi vill gärna ha ett personligt brev, CV, en videohälsning och minst två referenser.

Välkommen med din ansökan till jobb@gogotland.se