I början på året stod det klart att Joel skulle leda den spännande utvecklingsresan goGotland befinner sig i som Marknadschef.

Joel Kvarnsmyr och har ett förflutet från bland annat Avantime Group och reklambyrån Hill samt som Yrkeslärare på Gutegymnasiet. “Vi ska fortsätta växa smart och digitalt, bli bättre på att möta vår kund”, säger han.

– Jag hade själv äran att arbeta fram goGotlands nya profil som kreatör på reklambyrån Hill, så steget var inte långt och kändes otroligt kul. Att få fortsätta att driva arbetet framåt inhouse känns som en spännande utmaning, jag känner mig redan som hemma säger Joel Kvarnsmyr om sin roll som Marknadschef på goGotland.

Fredrik Broman är väldigt nöjd över rekryteringen av Joel Kvarnsmyr som ny Marknadschef på byrån:

– Vi är inne i en stark tillväxtfas och har flera idéer om hur vi vill vidareutveckla företaget. Vi har sett ett behov av att tillföra ny kompetens och Joel är en fantastisk rekrytering för vår del. Han kommer bidra med mycket nytt och är rätt man att leda byrån framåt. Vi är otroligt glada och stolta över att få in Joel i företaget, säger Fredrik Broman.

Företaget har länge arbetat med att bygga verksamheten brett och hållbart. Idag är det företag som startades som ett enmansföretag 2007 ett mellanstort företag med tio helårsanställda och ytterligare ett trettiotal anställda under vår, sommar och höst.

Företaget har ett nära samarbete med bland annat Gotlands Museum och Medeltidsveckan men även flera andra tunga samarbetspartners såsom Almedalsveckan, Bergmancenter och Kultudralen AB.

– ”Relationerna med våra samarbetspartners och underleverantörer betyder allt för oss och den utveckling vi står inför. Om vi växer och blir starkare så blir även alla vi samarbetar med det. Vi står inför många nya möjligheter och har massor av kraft och idéer framöver. Vi står i startgroparna inför en satsning på den internationella marknaden. Vi vet att vi kommer fortsätta växa de närmaste åren och vill därför rekrytera flera nya stjärnor till vårt redan starka team.” berättar Victor och VD:n Fredrik Broman.

Joel Kvarnsmyr tillträder tjänsten hos goGotland den 1 februari 2017.