goGotland fick förtroendet att arrangera en helhetslösning till modeföretagets höstkonferens. Vår superguide Veronica åkte upp till Stockholm för att se till att gästerna på ett bra sätt kom ner till ön. När gästerna anlänt väntade en uppstartskonferens i Klosterlängan med gotlandsprofilen Berra Marcusson som föreläsare. Berra fångade och inspirerade gästerna om sina erfarenheter i det tuffa Paris – Dakar rallyt. Efter föreläsningen var det dags för gästerna själva att bege sig ut på “Paris – Dakar” fast i stället för orginalrutten hade vi skräddarsytt en bana mellan Visby och Kneippbyn. På vägen stötte deltagarna på olika tävlingsstationer och klurigheter innan målgången.

Efter incheckningen väntade en middagsbuffé uppdukad vid havet och som pepptalk var gotlandsprofilen Pigge Werkelin på plats intervjuad av Julia Bendelin detta för att inspirera och underhålla gästerna.

Nästa dag annordnades en konferens med efterföljande aktiviteter. På kvällen var “rotundan” på kneippbyn ombyggd och uppiffad för galamiddag och coverbandet Pistoff med gästartist höll gästerna varma kvällen ut.