Gotländska Ellinor Simander lämnar Payex efter 15 år och kliver över till eventföretaget goGotland.

– Vi är stolta över att vara en kontakt till hela Gotland för våra kunder. Med Ellinor förstärker vi det ytterligare. Dels är hon från Gotland och hon har dessutom ett stort kontaktnät efter alla sina år i näringslivet. Vi hade inte kunnat hitta en bättre medarbetare. Hon kompletterar och förstärker oss, säger Victor Ewald, grundare och kreatör på goGotland.

Ellinor Simander kommer att ägna sitt första år på goGotland med att dyka rakt in i företagets alla olika verksamhetsben. Det blir grupper och konferenser, Almedalsveckan, Medeltidsveckan, S:t Nicolai/Kultudralen och förstås företagets nya samarbete med Bergmancentret.

goGotland växer, både som organisation och med nya verksamhetsgrenar. – Vi har anställt flera nya medarbetare i år. En ny alltiallo i Kent Magnusson och en aktivitetsansvarig artist med erfarne Palle Poulsen. – Vi vill leverera kvalitet i alla led till våra kunder, samarbetspartners och underleverantörer. Vi bygger en bred organisation som kommer att växa ytterligare åren fram till kryssningskajen står klar, säger Fredrik Broman, vd goGotland.