Konferens Gotland

Efter år av samlad erfarenhet arrangerar goGotland Konferens Gotland. Vi ansvarar bl a för uthyrning av Gotlands praktiska kyrkoruiner med sin mytomspunna historia. Genom våra partners och olika leverantörer har vi skapat ett stabil grund att stå på och erbjuder även andra lämpliga konferenslokaler på ön och i Visbys innerstad. Konferens Gotland erbjuder ett allsidigt spektra från små evenemang upp till 1200 personer, allt beroende på syfte och storlek. Anlitar man goGotland för att ta hand om sin konferens Gotland gör vi det stilfullt. Vill man samarbeta med oss för att skapa en affärsmässig mötesplats inom sin bransch och nå ut till sin målgrupp har vi alltid rätt redskap för att lyckas. goGotland är ett expansivt företag som gärna blir din nya samarbetspartner, låt oss prata om saken.

Konferens Gotland är framgångsrikt

Vi är oerhört måna om vårt rykte. Enkelt beskrivet är era önskemål vår lag. Lägg ansvaret att arrangera er Konferens Gotland på oss, slappna av och var trygg i att resultatet kommer bli utomordentligt bra.
Med vår lösningsorienterade expertis anordnar vi allt från teknik, mat, tillstånd, tältlösningar, catering, avprickning samt värdar och mycket annat. Kontakta oss på telefon 0498- 21 33 33 eller mail info@gogotland.se.
Hoppas vi hörs och ses!
Välkommen!

Gotland


Mellangatan 2a
621 41 Visby

Tel: +46 (0)498 21 33 33

Kontakt

Stockholm


Östermalmsgatan 26A
114 26 Stockholm

Tel: +46 (0)70-978 44 70

Kontakt

Låt oss starta ett projekt


Vi trivs att komma fram med innovativa idéer som stödjs av smart koncept med mätbara resultat.