Guide Gotland

När vi Gotlänningar vill visa något så gör vi det på riktigt och vi delar gärna med oss till alla som vill. Ett besök på Gotland är i det närmaste synonymt med guide gotland. Vi skryter inte gärna utan låter hellre vår ö stå för vår stolthet. På våra uppskattade bussutflykter runt Gotland låter vi er upptäcka olika delar av ön. Besöker du oss inte på sommaren så går det utmärkt de övriga årstiderna också. Är du en inbiten historieälskare, vill du uppleva Gotlands unika natur eller bara komma ifrån stadslivet för ett ögonblick så är guide gotland ett utmärkt alternativ.

Guide Gotland, en historisk och kulturell resa

Fiskelägen, våra omtalade raukområden och medeltida kyrkor är bara några av våra sevärdheter på våra resor med guide gotland. Detta kryddar vi med en av våra duktiga guider som berättar häpnadsväckande och spännande saker för dig som vidgar dina kunskaper. Låt oss också stanna till på en av våra inhemska restauranger för att njuta av en god lunch. Låter det intressant är du välkommen att kontakta oss.
Ring oss på telefon 0498- 21 33 33 eller via mail info@gogotland.se så svarar en av våra duktiga och gästvänliga medarbetare, kanske rent av med vår genuina gotländska.
Välkommen till oss på Gotland.

Gotland


Mellangatan 2a
621 41 Visby

Tel: +46 (0)498 21 33 33

Kontakt

Stockholm


Östermalmsgatan 26A
114 26 Stockholm

Tel: +46 (0)70-978 44 70

Kontakt

Låt oss starta ett projekt


Vi trivs att komma fram med innovativa idéer som stödjs av smart koncept med mätbara resultat.