2007 startade det lilla aktivitetsbolaget för att kunna ta hand om aktiviteterna kongresserna skulle behöva hitta på utanför kongresshallen. 2017 är företaget ett evenemangsbolag som inte kan sluta växa.

”- Det känns viktigt att vi nu tar steget in i kollektivavtal. Vi växer och blir en större arbetsgivare varje år. Det är ett stort steg för ett företag och ett av de största för oss.

Vi har det så fantastiskt roligt på Gotland. Så mycket fantastiska upplevelser att ge till besökare så vi blir ett större företag för varje år säger Vd och numera också ägare, Fredrik Broman.”

Bara sedan förra säsongen har företaget rekryterat tre nya medarbetare varav en till Stockholmskontoret.  goGotland har skrivit stora samarbetsavtal med DBW och med Bergmancenter och fått ett fortsatt förtroende med att driva St Nicolai.

”- Vi är också mycket stolta och glada över vårt fördjupade samarbete med Medeltidsveckan på Gotland. Även där har vi skrivit ett nytt samarbetsavtal för att fortsätta driva Medeltidsveckans marknad tillsammans med Medeltidsveckan under många år framöver, säger Fredrik.”

Men vart ska det sluta, det verkar som om ni inte kan sluta växa?

”- Å det finns inget slut. Vi ska fortsätta göra det vi tycker är allra roligast och då blir vi också bäst på det. Vi har ett stort nätverk och starka samarbetspartners som gör att vi kan och vågar växa och satsa på ön, på personal, på nya satsningar och nya drömmar. Steget vi nu tar in i kollektivavtal gör oss till en tryggare och stoltare arbetsgivare och samarbetspartner för vår personal och våra underleverantörer. Vi bygger långsiktigt och hållbart för att finnas länge på Gotland och i Sverige avslutar Fredrik Broman.”