Vanliga frågor

Toggle content goes here, click edit button to change this text.

Vi vill ha en liten aktivitet innan middagen – kan jag boka den genom er?

Vi har det största utbudet av aktiviteter på Gotland och genomför mycket själva tillsammans med vår erfarna personal.

Vad kostar det att boka en konferens genom er?

Vi har förhandlat fram provision med ett stort urval av leverantörer på Gotland och kan därför ge er ett och samma pris som om ni skulle ha frågat leverantören själv. Det vi tar betalt för utöver det är projektledning.

Bokar ni även transporter?

Självklart hjälper vi er att boka båt, flyg, bussar och taxi där det behövs. Vi ser till att deltagarna får all information genom digital deltagarhantering.

Vilka ställen på Gotland kan man åka till som företag?

Gotland har ett fantastiskt utbud av besöksmål och vår rika historia och unika natur imponerar på de flesta. Våra absoluta favoriter är Fårö, Stenkusten, Själsö, Högklint och Tofta.

Erbjuder ni bara konferenser och event på Gotland?

Nej vi upptäcker ofta världen med våra kunder, men framför allt Åre där vi har en systerorganisation.

Hur lång tid tar båtresan till Gotland?

Båtresan från Nynäshamn eller Oskarshamn tar ca 3 timmar och ni åker med fördel båtbussen från Centralstationen i Stockholm. Enkelt och miljövänligt!

Vilka boenden kan man boka hos er?

Oavsett om ni vill bo i en koja eller svit så hjälper vi er att hitta boendet som passar er. Från de små boutiquehotellen till anläggningen där hela organisationen får plats. Några av de hotell vi redan samarbetar med är:

Gute Hotell

Strand Hotell

Scandic Visby

Hur bokar vi aktiviteter?

Vi har det största utbudet på Gotland av aktiviteter och genomför mycket själva tillsammans med vår erfarna personal. Vi finns självklart också på mail och telefon 0498 21 33 33

Hur jobbar ni för klimat och miljö?

Vi arbetar ständigt med att minska vårt klimatavtryck tillsammans med våra underleverantörer och kunder. Hör av dig så berättar vi mer!

Vilka cateringleverantörer kan man boka till Kultudralen?

Vi samarbetar med flera olika restauratörer och cateringleverantörer som alla har stor vana av att arbeta i Visbys kyrkoruiner. Hör av dig till oss så berättar vi mer!