Arrangör Almedalsveckan

När det kommer till att boka eventarrangör almedalsveckan så kan ni vara i trygga och säkra händer hos oss på goGotland. Ni kommer att få högklassiga lösningar på era behov och önskemål. Vår personal har stor kunskap, ett proffsigt bemötande och ett nätverk på ön som är väl inarbetat. Vi finns på ön året runt och det gör att vi är ett seriöst företag som har stor kännedom om ön och hur det fungerar med det mesta. Vi hjälper till med teknik, catering av mat, lokaler, boende, tillstånd som krävs, tältlösningar samt andra aspekter som är viktiga för ändamålet. Tillsammans med er planerar och strukturerar vi som eventarrangör almedalsveckan för det som behövs för att lyckas.

 

 

Vi på goGotland har sedan ett antal år tillbaka hand om uthyrningen av Visbys kyrkoruiner under just almedalsveckan, något som vi är stolta över att erbjuda er som arrangör almedalen.

Vi är er eventarrangör  på Almedalsveckan

Efter att ha arrangerat och skapat event samt lösningar för företag och organisationer som vill komma till almedalsveckan för att lyfta fram sitt budskap så är vi stolta över vår erfarenhet. Dessutom så har vi sedan ett antal år tillbaka hand om uthyrningen av Visbys kyrkoruiner under almedalsveckan. Vi kan även erbjuda ett antal andra lokaler i Visbys innerstad. I våra lokaler ryms allt från det lilla sällskapet till de som behöver ha upp till 1200 personer i samband med sitt event. Välkommen till oss som er eventarrangör på goGotland!

 

3 33.

 

Gotland


Mellangatan 2a
621 41 Visby

Tel: +46 (0)498 21 33 33

Kontakt

Stockholm


Östermalmsgatan 26A
114 26 Stockholm

Tel: +46 (0)70-978 44 70

Kontakt