Arrangör Almedalen

Letar ni en arrangör på Almedalen ? Kontakta oss i dag

Vi på goGotland har gedigen erfarenhet och stor kunskap när det kommer till just detta som arrangör almedalen. Berätta för oss vad ni har tänkt er och hur era förväntningar ser ut. När det kommer till de bästa förutsättningarna så har vi tillgång till de duktiga underleverantörer som är aktörer på Gotland och ni kommer att vara trygga i att ert arrangemang håller yttersta klass.

 

Vi på goGotland har sedan ett antal år tillbaka hand om uthyrningen av Visbys kyrkoruiner under just almedalsveckan, något som vi är stolta över att erbjuda er som arrangör almedalen.

Arrangör Almedalen, vi har kunskapen!

Vi på GoGotland hyr ut lokaler samt att vi även har helhetslösningar för ert evenemang. Allt från att ordna med catering av mat, tältlösningar, tillstånd som behövs, leveranser, boende mm. Vi är ett företag som finns på Gotland året om och har ett stort nätverk över hela ön, det gör att vi har en mycket god kännedom om det mesta när det kommer till ön och dess aktörer. Det gör att vi som arrangör almedalen kan kvalitetssäkra ert arrangemang och skräddarsy utefter just ert behov och ändamål. Ring oss idag, 0498-21 33 33.

 

Gotland


Mellangatan 2a
621 41 Visby

Tel: +46 (0)498 21 33 33

Kontakt

Stockholm


Östermalmsgatan 26A
114 26 Stockholm

Tel: +46 (0)70-978 44 70

Kontakt