Almedalen lokal

Almedalsveckan är ett kärt återkommande årligt evenemang som drar till sig en storpublik. Det är många företag, organisationer etc med sina olika nischer som vill nå ut med sitt budskap och där finns vi på goGotland som din hjälpande hand. Vill man ha en Almedalen lokal är det oss man anlitar för bästa möjliga resultat. Vi har de rätta lokalerna, alltifrån Visbys genuina kyrkoruiner till en rad andra lokaler i Visbys innerstad. Vill man ha en rymlig lokal för sällskap upp emot 1200 personer ordnar vi det lika självklart som den lilla lokalen. Vi ordnar inte bara med Almedalen lokal utan hjälper gärna till med helhetslösningar, alltifrån catering till att bistå med värdar hos er.

Almedalen lokal för olika evenemang

Med vår breda erfarenhet inom goGotland skapar vi framgångsrika evenemang. Vi har också förmånen att samarbeta med rätt underleverantörer. Vårt arbete gentemot våra kunder genomsyrar alltid trygghet och säkra arrangemang, det är viktigt för oss när våra kunder bokar en Almedalen lokal. Oavsett storlek på kundens evenemang så tar vi vårt arbete på största allvar.
 Vänd er till goGotland och prata med någon av våra duktiga medarbetare på 0498- 21 33 33 eller maila oss på info@gogotland.se så berättar vi mer.

Gotland


Mellangatan 2a
621 41 Visby

Tel: +46 (0)498 21 33 33

Kontakt

Stockholm


Östermalmsgatan 26A
114 26 Stockholm

Tel: +46 (0)70-978 44 70

Kontakt